REHAU is een familiebedrijf dat inmiddels is doorgegroeid tot ca. 20.000 medewerkers die dagelijks helpen en staan voor veiligheid, kwaliteit en service. Wij ontwikkelen en fabriceren ecologisch en economisch zinvolle systeemoplossingen voor onze klanten en handelen ook zelf verantwoordelijk ten opzichte van mens en natuur.


Wil je weten wat de slimste oplossing is voor jouw woonsituatie? Start met de scan voor een
gratis advies!


Vloerverwarming


Met de pasklare REHAU vloerverwarmingssystemen ben je klaar voor de toekomst én kun je tot 20% besparen op je verwarmingskosten. Ook verhoog je direct je wooncomfort, omdat je met vloerverwarming kunt verwarmen en koelen.


Comfortabel en energiebesparend

Met vloerverwarming vindt er een gelijkmatige verdeling van de warmte plaats. Hierdoor is het niet alleen in heel je woning comfortabel warm, maar kun je ook verwarmen met een temperatuur van ongeveer 35 °C. Door deze lage temperatuur valt vloerverwarming onder de verwarmingscategorie “lagetemperatuurverwarming”, die duurzamer, geldbesparend en geschikter voor de gasloze toekomst is.


HomeQgo en Rehau

HomeQgo heeft een samenwerking met verschillende merken. Rehau is daar één van! Dit betekent dat producten van Rehau, geheel objectief, worden aangeboden en meeberekend in in ons advies.