Nefit staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Naast de nieuwste generatie HR-ketels, levert Nefit ook andere producten voor energiezuinige verwarming, warm water en duurzame energie.

Wil je weten wat de slimste oplossing is voor jouw woonsituatie? Start met de scan voor een
gratis advies!


HR-ketel


Zoek je een cv-ketel met Hoog Rendement, een HR-ketel, dan is Nefit het meest vertrouwde merk. Logisch, want Nefit is de ‘uitvinder’ van de HR-ketel. Met de nieuwste generatie HR-ketels maak je, met een klein budget, een stap dichter naar een schone toekomst.


Bespaar met de nieuwe generatie

Een HR-ketel is schoner en zuiniger dan een gewone cv-ketel. Gemiddeld tussen de 8 en 10% bespaart op de oude generatie cv-ketels. omdat hij de warmte efficiënter kan verwarmen. Door de hoeveelheid types is er voor elke woning wel een passende en
efficiënte ketel.Warmtepomp


Een van de duurzame oplossingen van Nefit is de warmtepomp. Deze technologie onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. Bij de hybride systemen wordt de warmtepomp gecombineerd met een HR-ketel om slim te verduurzamen.


Warmtepompen die precies aansluiten bij
jouw woonwensen

Er zijn verschillende types hybride warmtepompen. Op basis van jouw energieverbruik, isolatie, maar ook ruimte voor het plaatsen van de warmtepomp, berekend HomeQgo welk type het meest efficiënt is voor jouw woning. De Nefit Enviline Monoblock is bijvoorbeeld geschikt als er extra ruimte beschikbaar is buiten het huis en je behoefte hebt aan een extra
stille warmtepomp.
Zonneboiler


Wilt je energie besparen of zelf energie produceren? Met gewoon daglicht kan veel meer dan u denkt. Met Nefit zonneboilers bespaart u tot wel 60% energie voor warm water.


Duurzaam douchen en verwarmen

Nefit SolarLine is een uniek zonneboilersysteem voor warm water of verwarming. De geavanceerde collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. Elke collector haalt het hele jaar door uitzonderlijk veel rendement uit gewoon daglicht.

Via een gesloten circuit wordt het sanitaire water in de voorraadboiler verwarmd (afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht tot wel 80 á 90 graden). De royale, optimaal geïsoleerde boiler zorgt ervoor dat er nauwelijks warmte verloren gaat. De boiler wordt aangesloten op uw (bestaande) HR-ketel.

HomeQgo en Nefit

HomeQgo heeft een samenwerking met verschillende merken. Nefit is daar één van! Dit betekent dat producten van Nefit worden aangeboden en meeberekend in in ons advies. Op deze pagina lees je meer over de HR-ketels, warmtepompen en zonneboilers van Nefit.

Start de scan voor
gratis advies

Ontdek in 2 minuten de slimste
verbeteringen aan jouw huis.

Al 185.390 mensen gingen je voor
Al 185.390 mensen gingen je voor
Start nu de gratis scan
Zo werkt de scan