Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe ecologische oplossingen voor koeling, ventilatie en verwarming. Daarom ontwikkelt Jaga producten voor een beter en gezonder binnenklimaat, zonder schade toe te brengen aan het buitenklimaat. Jaga radiatoren bevatten de meest innovatieve verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen voor een gezond klimaat.


Wil je weten wat de slimste oplossing is voor jouw woonsituatie? Start met de scan voor een
gratis advies!


Lagetemperatuurradiatoren


Jaga LT-radiatoren zijn klein en energiezuinig. Sterker nog: ze zijn de zuinigste van Nederland. Door hun kleinere waterinhoud dan traditionele radiatoren bereiken ze sneller hun volle vermogen, warmen sneller op en blijven dezelfde warmte afgeven. Zodra de temperatuur binnen optimaal is - doordat de zon bijvoorbeeld schijnt of omdat de oven aanstaat - stopt de radiator meteen. Dat is pas slim én comfortabel verwarmen.


Dynamic Boost Effect

Kies je voor een warmtepomp dan worden de Jaga radiator standaard voorzien van het Dynamic Boost Effect (DBE). Dit zijn speciaal voor Jaga radiatoren ontwikkelde warmte-activatoren. Hierdoor hoeven de radiatoren niet groter te worden wanneer naar een lagere watertemperatuur geschakeld worden. Wanneer u nu gaat voor een HR-ketel en Jaga lagetemperatuur radiatoren, kunt je later altijd de DBE-activatoren nog toevoegen. Zo ben je direct klaar voor de toekomst.


HomeQgo en Jaga

HomeQgo heeft een samenwerking met verschillende merken. Jaga is daar één van! Dit betekent dat producten van Jaga, geheel objectief, worden aangeboden en meeberekend in in ons advies.