Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen. De missie van Isover is om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgeving.


Wil je weten wat de slimste oplossing is voor jouw woonsituatie? Start met de scan voor een
gratis advies!


Dakisolatie


Door je dak te isoleren aan de binnenkant, bespaar je jaarlijks niet alleen honderden euro’s, maar maak je van een donkere, koude zolder ook direct een warme woonzolder. Je kunt hierbij kiezen om de isolatie zelf af te werken of het te laten afwerken met Amarillo of gestucte afwerking.


Benut je zolder beter met Amarillo

Amarillo is een net afwerkingssysteem waardoor de zolder direct veranderd naar een lichte, leefbare woonzolder. Hierdoor kun je het bijvoorbeeld gebruiken als slaapkamer of hobbyruimte. De afwerking bestaat dan uit witte panelen met witte profielen die over de bestaande balken lopen.


Spouwmuurisolatie


Insulsafe Plus bestaat uit glaswolvlokken die speciaal zijn ontwikkeld om bestaande, niet-geisoleerde spouwmuren snel en veilig na te isoleren. De glaswolvlokken worden eenvoudig via de metselvoegen van de buitenmuur de lege spouw in geblazen door gecertificeerde verwerkers. Insulsafe Plus is blijvend waterafstotend en zakt niet in.


Direct besparen en comfort verhogen

In een niet-geïsoleerd huis verdwijnt ruim 20% van de warmte via de gevel. Dit is zonde, want spouwmuurisolatie is een relatief kleine investering en heeft een erg korte terugverdientijd. Gemiddeld is deze maar 2-3 jaar! Glaswolvlokken zijn de goedkoopste in zijn soort, maar zijn in prijs/kwaliteit verhouding wel heel goed.


HomeQgo en Isover

HomeQgo heeft een samenwerking met verschillende merken. Isover is daar één van! Dit betekent dat producten van Isover, geheel objectief, worden aangeboden en meegenomen in in ons advies.