« Naar het nieuwsoverzicht

Profiteer samen met je buren van korting

Het is vandaag, 28 september 2019, nationale burendag! Een dag waarbij veel mensen samen komen voor een barbecue of iets goeds voor elkaar en de buurt doen. Wist je dat je bij HomeQgo met je buren terecht kunt voor korting op je zonnepanelen en isolatieproducten?

 

Hoe meer buren, hoe meer korting op je zonnepanelen.

Bij zonnepanelen geldt; hoe meer buren, hoe meer korting. Voor elke extra buur krijgt iedereen 1% korting. Dat klinkt weinig, maar kan toch snel tientallen euro’s besparen. De actie geldt tot zeven woningen. Heb je dus zes enthousiaste buren die zonnepanelen willen? Dan krijgen jullie allemaal 6% korting. Dit is € 150 korting bij een investering van € 2500,-.

Let op: de installatie moet wel op dezelfde dag plaatsvinden.

Isolatie: Elke buur krijgt korting, bovenop de subsidies

Als je met je buren gaat isoleren krijgen jullie allemaal 50 euro korting op de koopprijs. Je laat dan hetzelfde product installeren als je buren en dit laat je op dezelfde dag doen. Zo hebben jullie allemaal niet alleen een lagere energierekening, maar ook een mooie korting!

Wist je dat je ook flinke isolatiesubsidies kunt ontvangen? We schreven er meer over in het artikel 10 dingen die je moet weten over de nieuwe isolatiesubsidie.

Wil je weten wat jij kan doen om energie te besparen?
Al 123.009 mensen gingen je voor

Jij nodigt uit, wij regelen de rest

We merkten dat er de week na een installatie vaak offertes worden opgevraagd van anderen uit de straat. Buren zagen de resultaten en spraken met onze klanten over de nieuwe zonnepanelen of isolatie. Daarom zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden voor een korting, het is voor installateurs – die vaak al overlopen van werk – namelijk ook erg fijn om efficiënt te werken!

Nathalie, energieadviseur: “We gaan samen met jullie op zoek naar een geschikte datum voor de buurt en de installateur voor de inspectie. Deze duurt vaak minder lang, omdat woningen over het algemeen erg op elkaar lijken. Bij zonnepanelen is zelfs geen inspectie nodig, omdat we alles al via satellietbeelden kunnen checken!

Als alle woningen geschikt zijn en iedereen enthousiast is over de prijs, kan er een installatiedatum worden ingepland. De installateur plaatst vervolgens in één dag alle zonnepanelen of isoleert alle woningen.”

Besparen FinancieelGerelateerde artikelen

Hoe weet je of je woning al goed geïsoleerd is?

Als je je woning gaat verduurzamen, wil je weten wat de basis is. Hiervoor zou je het liefst in je muren, dak of vloer kijken. Met deze tips kun je vinden...

Lees verder

Niets aan milieu doen veel duurder dan investeren in klimaatbeleid

Veel mensen zien weinig in investeringen in duurzame energie, omdat die te duur zouden zijn. Nieuw internationaal onderzoek laat echter zien dat niets doen veel meer kost...

Lees verder

Dit betekent Prinsjesdag 2019 voor het verduurzamen van je woning

Wat gaat 2020 jou volgens Prinsjesdag financieel opleveren? Gelukkig heb je zelf invloed op je energierekening door je woning te verduurzamen.

Lees verder