« Naar het nieuwsoverzicht

Profiteer samen met je buren van korting

Elke vierde zaterdag in september is het nationale burendag! Een dag waarop veel mensen samen komen voor een barbecue of iets goeds voor elkaar en de buurt doen. Wist je dat je bij HomeQgo samen met je buren korting krijgt op je zonnepanelen en isolatieproducten?

 

Hoe meer buren, hoe meer korting op je zonnepanelen

Bij zonnepanelen geldt: hoe meer buren, hoe meer korting. Voor elke extra buur krijgt iedereen 1 procent korting. Dat lijkt weinig, maar je kunt toch snel tientallen euro’s besparen. De actie geldt tot zeven woningen. Heb je dus zes enthousiaste buren die zonnepanelen willen? Dan krijgen jullie allemaal 6 procent korting. Omgerekend krijg je € 150 korting bij een investering van €2500.

Let op: de installatie moet wel op dezelfde dag plaatsvinden.

Isolatie: Elke buur krijgt korting, boven op de subsidies

Als je met je buren gaat isoleren, krijgen jullie allemaal 50 euro korting op de koopprijs. Je laat dan hetzelfde product installeren als je buren en dit laat je op dezelfde dag doen. Zo hebben jullie allemaal niet alleen een lagere energierekening, maar ook een mooie korting!

Wist je dat je ook flinke isolatiesubsidies kunt ontvangen? We schreven er meer over in het artikel 10 dingen die je moet weten over de nieuwe isolatiesubsidie.

Wil je weten wat jij kan doen om energie te besparen?
Al 123.009 mensen gingen je voor

Jij nodigt uit, wij regelen de rest

We merkten dat de week na een installatie vaak offertes worden opgevraagd van anderen uit de straat. Buren zagen de resultaten en spraken met onze klanten over de nieuwe zonnepanelen of isolatie. Daarom zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden voor een korting, het is voor installateurs – die vaak al overlopen van werk – ook erg fijn om efficiënt te werken!

Nathalie, onze energieadviseur, legt het uit: “We gaan samen met jullie op zoek naar een geschikte datum en regelen een installateur voor de inspectie. Dat hoeft niet heel lang te duren, omdat woningen over het algemeen erg op elkaar lijken. Bij zonnepanelen is zelfs geen inspectie nodig, omdat we alles al via satellietbeelden kunnen checken!

Als alle woningen geschikt zijn en iedereen enthousiast is over de prijs, plannen we een installatiedatum in. De installateur plaatst vervolgens in één dag alle zonnepanelen of isoleert alle woningen.”

Besparen FinancieelGerelateerde artikelen

Validated by ISSO-certificaat voor het HomeQgo advies

Het is feest! De berekening achter HomeQgo heeft het Validated by ISSO-certificaat. Dit betekent dat we eerlijk, betrouwbaar en professioneel te werk gaan.

Lees verder

Zo vraag je de btw voor zonnepanelen terug

Op de aanschaf en installatie van zonnepanelen kun je de btw terugvragen bij de Belastingdienst. De btw-teruggave kunnen wij voor je doen, maar kun je ook zelf uitvoeren...

Lees verder

Combineer je zonnepanelen met deze nieuwe zonneboiler

Zonneboilers zijn doorgaans groter dan zonnepanelen, waardoor het plaatsen soms lastig is als je als je al een aantal zonnepanelen op je dak hebt. HRsolar biedt een oplossing!

Lees verder