« Naar het nieuwsoverzicht

5 goede redenen om te isoleren in de zomer

De meeste mensen laten hun woning isoleren als ze problemen krijgen met kou en tocht in de winter. Dat zorgt ervoor dat je vaak maanden moet wachten totdat er een plekje is bij isolatiebedrijven. Zonde toch? In de zomer kan isolatie namelijk ook heel veel voordelen hebben…

 1. Je huis blijft lekker koel
  Isolatie zorgt ervoor dat je huis in de zomer een aangename temperatuur houdt. Zo heb je minder last van slapeloze nachten door de hitte! Het is dus koeler in de zomer en warmer in de winter.
 2. Minder geluidsoverlast
  ’s Zomers is er veel meer geluid buiten. Misschien heb jij wel buren die tot ‘s avonds laat muziek draaien of een speeltuin in de buurt waar je vaak geluid van hoort. Daar heb je na het isoleren van je huis veel minder last meer van!
 3. Kortere wachttijden
  Isolatiebedrijven hebben in de zomer meer tijd, omdat er minder aanvragen zijn. Hierdoor zijn er minder lange wachttijden.
 4. Snellere installatie
  Veel isolatiemaatregelen kunnen binnen één dag worden aangebracht. In de winter moet de installatie helaas wel eens verschoven worden vanwege regen of sneeuw. Dit zal minder snel gebeuren als je afspraak staat gepland in de zomer.
 5. Een hogere woningwaarde
  Je krijgt een hoger energielabel, dus je woning krijgt direct een hogere waarde. Dit is het gehele jaar natuurlijk super!

Waarom zou jij het liefst je huis willen isoleren? Laat het ons weten!

Wil je weten wat jij kan doen om energie te besparen?
Al 123.009 mensen gingen je voor
IsolerenGerelateerde artikelen

Validated by ISSO-certificaat voor het HomeQgo advies

Het is feest! De berekening achter HomeQgo heeft het Validated by ISSO-certificaat. Dit betekent dat we eerlijk, betrouwbaar en professioneel te werk gaan.

Lees verder

Zo vraag je de btw voor zonnepanelen terug

Op de aanschaf en installatie van zonnepanelen kun je de btw terugvragen bij de Belastingdienst. De btw-teruggave kunnen wij voor je doen, maar kun je ook zelf uitvoeren...

Lees verder

Combineer je zonnepanelen met deze nieuwe zonneboiler

Zonneboilers zijn doorgaans groter dan zonnepanelen, waardoor het plaatsen soms lastig is als je als je al een aantal zonnepanelen op je dak hebt. HRsolar biedt een oplossing!

Lees verder